top of page
Portret Laura Schellekens

MIJN VERHAAL

“NEI heeft mij zoveel gebracht. Dat gun ik iedereen.”

OVER MIJ

Hi! Ik ben Laura!

Die zin spreek ik tegenwoordig vol vertrouwen uit. Eerder was ik bang om mezelf te laten zien en eigen keuzes te maken. Daarnaast had ik bij de minste belasting pijn in mijn nek en schouders. Chiropractie, dry needling, cesartherapie: niets hielp. Tot ik uitkwam bij NEI.

 

Negatieve emoties uit het verleden bleken blokkades in mijn lichaam te veroorzaken. Na een aantal NEI-sessies was de pijn verdwenen. Daarnaast leerde ik negatieve gevoelens loslaten en ombuigen naar positieve overtuigingen. Daardoor durfde ik eindelijk zelf te beslissen en verbeterde mijn relatie met mezelf en met anderen.

LauraVerkooijen2023_ONLINE_44.jpg
Laura Schellekens voert een NEI behandeling uit

"Mijn interesse in NEI was gewekt."

Ik rondde de basis- en de masteropleiding af en begon mijn eigen praktijk. Inmiddels ondersteun ik al jaren volwassenen en kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is heerlijk de gids te zijn die het onderbewuste volgt, aannames loslaat en onderstromen in beweging brengt.      

 

Ook jij bent van harte welkom om die reis aan te gaan!

  • Gecertificeerd NEI-therapeut op masterniveau.

  • Aangesloten bij de Vereniging van NEI-therapeuten.

  • Sfeervolle en vertrouwde praktijkruimte aan huis.

Liefs Laura

“De sessies met Laura zijn ontspannen en inspirerend. Elke keer ga ik weg met nieuwe inzichten, meer energie en een diep gevoel dat er iets in mijn systeem is veranderd.”

Claudia - 39 jaar

“De sessies met Laura zijn erg laagdrempelig. Ze zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt en heeft een fijne, rustige energie.”

Esmé - 37 jaar

“Laura’s integere, warme en oprechte houding zorgt voor een fijne sfeer. De NEI-sessies zijn echt een cadeautje voor jezelf of je kind.”

Rachelle - 33 jaar

bottom of page