top of page
Laura in gesprek met client

HOE WERKT NEI?

Wat kun je verwachten?

Laagdrempelig en vertrouwd
Voor NEI heb je geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Je kunt direct een afspraak maken voor een eerste sessie in mijn praktijk aan huis. Daar gaan we in een lichte en vertrouwde huiskamersetting in gesprek, zonder lange intake of stapels papierwerk vooraf.

De biotensor wijst de weg
Tijdens ons gesprek maak ik gebruik van een biotensor: een instrument waarmee ik contact maak met jouw onderbewustzijn. De biotensor reageert met bewegingen op de energie van jouw lichaam en spoort zo blokkades op. Heb je een concrete hulpvraag of klacht? Dan stem ik mijn vragen daarop af. Maar misschien ontdekken we dat een andere emotie of ervaring ook belangrijk is om te verkennen. Dan schenken we daar eerst aandacht aan.

Persoonlijke ontdekkingstocht

Vooraf is moeilijk te voorspellen waar het onderbewustzijn ons naartoe brengt. NEI is een persoonlijke en natuurlijke ontdekkingstocht die alle kanten op kan gaan. Ik probeer verbanden te leggen tussen de signalen die jouw lichaam geeft en help je om dingen helder te zien. Soms is er een fase van verwarring. Maar uiteindelijk is alles verklaarbaar. Want jij bent jouw onderbewustzijn.

Een nieuwe jij

Het doel van NEI is het opsporen van verstoringen, het loslaten van blokkades en het creëren van nieuwe, positieve overtuigingen. Elke sessie van maximaal 1,5 uur zet iets in beweging. Soms is dat voldoende om verder te kunnen. Soms zijn klachten, emoties of vragen niet meteen verdwenen en kom je meerdere keren terug. Welke weg je kiest, beslis je zelf. Je zit nooit ergens aan vast. Gun jezelf de verbinding met je onderbewustzijn. Het zal je verbazen wat het oplevert.

Laura Schellekens kopje koffie
LauraVerkooijen2023_ONLINE_31.jpg

“Na de NEI-sessies bij Laura kom ik meer voor mezelf op, zonder schuldgevoel achteraf.”

Roel - 26 jaar

“Luuk is zonder problemen zelf in slaap gevallen. En heeft de hele nacht doorgeslapen!”

Moeder over Luuk - 3 jaar

"Na één NEI-sessie kreeg ik dezelfde dag nog een knuffel van mijn dochter, die eigenlijk niet van knuffelen houdt. En ook daarna merkten we direct positieve verandering."

Nerissa - 42 jaar

bottom of page